FEBO MAASTRICHT MARKT

FEBO MAASTRICHT MARKT De lekkerste...!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 205 beoordelingen
30 dec 2020 om 0:21 Bestelling is niet compleet geleverd. Telefonisch niet bereikbaar: klacht ingesproken. Bezorger was correct. Maar levertijd werd tussentijds aangepast.
26 dec 2020 om 22:59 je krijgt totaal wat anders (goedkoper) dan je besteld!
20 dec 2020 om 19:23 Vegetarische hamburger was erg hard om te eten en de vega kroket was ook geen succes.
18 dec 2020 om 19:45 We hadden zout met wat frietjes erbij, burgers met zogenaamde dubbele hamburgers waren zo dun leek wel een door gesneden hamburger. Heb nog liever de BURGER KING of Macdrek. Bah.
7 dec 2020 om 20:46 bezorger mocht wel ff het hotel ingaan, maar deed dat niet
27 nov 2020 om 0:14 echt vies bha
31 okt 2020 om 22:44 Wat een troep je krijgt totaal wat anders dan je besteld Had bakje zout met wat friet Eerste keer en nooit meer zooi
20 okt 2020 om 20:47 Wel 1 bamischijf te weinig gekregen.
13 okt 2020 om 6:27 Snacks and fries OK and what was expected. The burgers were ice cold and extremely small. For the price I would have expected a double sized burger.
20 sep 2020 om 19:00 Voor de eerste keer hier besteld , was lekker .
17 aug 2020 om 21:53 De helft was koud slap en nat, er zat geen drinken bij waardoor dit zou kunnen gebeuren. De frikandel was keihard en koud.
12 aug 2020 om 10:15 Vriendelijke correcte bezorger. Jammer dat 2 blikjes Sprite ontbraken.